- Komerční sdělení -peníze

Bezbankovní půjčka je rychlým řešením nečekaných výdajů

Máte před sebou složenky, se kterými jste opravdu nepočítali? Odpověď může přijít opravdu rychle, stačí si sjednat krátkodobý úvěr před výplatou, jenž je spojený s minimem podmínek a online dohodou. Do banky dnes už nemusíte, stejně tak není nutné, aby vás doma navštívil obchodní zástupce poskytovatele tohoto finančního produktu. Online cesta je maximálně diskrétní a velmi jednoduchá. Potěší klienty každý den v roce. Ano, schvalovací proces je totiž v chodu i během sobot, nedělí nebo státních svátků, což je velká výhoda. Zaujala vás taková nabídka? Hotovo může být ještě dnes!

Částku si vyberte podle sebe

Kolik si lze půjčit? A jak dlouhá splatnost připadá v úvahu? Variant se může najít opravdu celá řada, záleží jen na samotných klientech a jejich osobních preferencích. Bezbankovní půjčka se usměje na všechny, kdo spěchají na platbu a nechtějí dlouho čekat kvůli administrativním formalitám. Je spojená jen s krátkou smlouvou a expresním ověřením identity formou Bank ID. Právě v tom tkví její kouzlo. Sjednat tento úvěr si totiž lze 24/7, vlastně zcela bez ohledu na datum nebo čas.

  • 1 a 30 tisíc korun, taková je minimální a maximální výše tohoto úvěru. Jakou částku si zvolíte?
  • Splatnost je maximálně 15 dnů pro nové klienty. U opakovaných žádostí je nejvýše 30 dní.
  • První půjčka zdarma je nabídkou, s níž se opravdu počítá. Její maximum je 15 000 Kč a 10 dní.

Důvody o ničem nerozhodují

Zpověď není namístě, konkrétní důvody, které vás vedou k žádosti o úvěr, nikoho zajímat rozhodně nebudou. Půjčka ihned je dostupná nonstop a neptá se klientů, kvůli čemu vlastně nyní potřebují finanční prostředky navíc. Je to záležitost, kterou vyřešíte v pohodlí vlastního domova, což je velkým plusem. Kdo by si chtěl kvůli jednání na pobočce brát volno v zaměstnání, že? 

Related Articles

- Advertisement -pr clanky

Mohlo by Vás zajímat